• Image for mobile screen

    Almuñecar

Aquatropic Almuñécar

 

Aquatropic er spredt over 35,000m² og ligger ved Playa Velilla i Almunecar på den smukke Costa Tropical. Det ligger lige ved stranden og er den eneste saltvands-badeland i Spanien. Det blev åbnet over 20 år siden og er stadigvæk overvejende besøgt af unge spanske familier.

Faciliteter: Der er omklædningsrum og garderobeskabe, en legeplads, en isbod og restauranten "Pipote ', som tilbyder både grillet fisk og kød. Der er også en lille kiosk, som sælger snacks samt en souvenirbutik.

Priser ved køb ved billetlugen: Voksne 21 €, juniorer (12-16 år) 16 €, børn (4-11 år) 15 €, senior (over 65 år) 15 €.

Åbningstider: Fra begyndelsen af ​​juni til slutningen af ​​september. Det er åbent fra kl. 11 til kl 19:00.

 

Almunacar

Ronda

Historie, natur, gastronomi og kunst. Den smukke by Ronda har en rig historisk og kunstnerisk arv, romerske og mauriske monumenter, en frodig natur, nogle af de mest eftertragtede og værdsatte spanske vine og en bjergtagende dramatiske beliggenhed, en fantastisk palet som samlet bidrager til at gøre Ronda til en af de mest besøgte og fotograferede byer i Andalusien.

Det tager omkring 2 til 2,5 timer i bil til Ronda ved turistkørsel idet der er meget at se på vejen. 

Læs mere om Ronda https://www.feriebolig-spanien.dk/Ronda/artikler/10-sevaerdigheder-og-2-aktiviteter-i-smukke-ronda

Parque del Mediterraneo

En smuk park med imponerende udsigt langs kysten. En stille oase som ikke er overturistet og bestemt et besøg værd. God til gåture hvor du kan slappe af og nyde synet af Almunecar og de forskellie strande. Stedet er også meget velegnet til børn da vandet er meget lavt. Parken ligger på et areal omkring 38.000 m2.

Så når du opholder dig i Almunecar husk at besøge denne tropiske park og nyd stilheden og de mange farver der er i parken. Og så shhhhhhh- lad være med at fortælle det til andre !

Almunacar aquaduct